Home » Domenii » Infrastructura » Strabag in crestere NEGATIVA

Strabag in crestere NEGATIVA
La nivel de grup, in al doilea trimestru s-a inregistrat o scadere a veniturilor de 5% pana la 3,5 miliarde euro.

Volumul productiei Grupului Strabag a scazut cu 2% in primul semestru al anului 2012 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea productiei pe semestrul 1 s-a ridicat la 6,03 miliarde euro, potrivit raportului publicat de companie.
     Cele mai slabe rezultate au fost inregistrate in Polonia datorita incheierii perioadei de boom in sectorul constructiilor din aceasta tara.
     Segmente de activitate s-a putut observa un trend de scadere pe segmentul infrastructurii de transport, in acelasi timp stabilindu-se tendinte de crestere pe celelalte segmente.
     Venituri in scadere
     Venitul consolidat la nivel de grup s-a ridicat la suma de 5,7 milioane euro, in scadere cu 4% fata de anul precedent. In al doilea trimestru s-a inregistrat o scadere a veniturilor de 5% pana la 3,5 miliarde euro.
     Castigurile inainte de EBITDA au scazut semnificativ de la 197,18 milioane euro la 16,14 milioane euro in primele sase luni ale anului 2012.
     Cu toate ca reprezentantii companiei anuntasera la finele lui iulie castiguri de 300 milioane euro pentru anul 2012 la momentul de fata prognoza s-a inrautatit, managementul Strabag sperand sa obtina in cel mai bun caz doua treimi din aceasta suma.

In Romania, Strabag se identifica cu constructia de drumuri, dar pe langa marca STRABAG, grupul mai este reprezentat in Romania si sub alte nume, cum ar fi ARL, BHG, CARB SA, BITUNOVA, DRUMCO, MINERAL, SAT, STRABAG Facility Management, TPA, ZÜBLIN si DYWIDAG.

Tipareste acest articolRSS

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.