Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Ușile glisante circulare Eclisse - rafinament și eleganță pentru orice ambient

Ușile glisante circulare Eclisse - rafinament și eleganță pentru orice ambient
Sistemul Circular Unico propus de Eclisse Italia, unul dintre principalii producători europeni de sisteme metalice pentru glisarea ușilor, transformă spațiul tradițional într-un ambient unic, elegant și spectaculos.

Creativitatea nu are limite, iar de acum arhitecții se pot juca și mai mult cu formele, liniile şi geometria interioară a clădirilor, având mai multă libertate de personalizare a spațiilor. Grație sistemului pentru glisarea ușilor curbe, inovație oferită de compania italiană Eclisse, specialiștii pot răspunde și celor mai exigente solicitări în materie de amenajare, remodelare și compartimentare la interior.

 

Sistemul Circular Unico propus de Eclisse Italia, unul dintre principalii producători europeni de sisteme metalice pentru glisarea ușilor, transformă spațiul tradițional într-un ambient unic, elegant și spectaculos. Eclisse Circular Unico, versiune gips-carton, are avantajul de a fi un sistem fiabil, durabil, original și foarte practic, reușind să maximizeze suprafețele utile. Ușile curbe sunt disponibile în șapte esențe brute: nuc tanganika, mahon, fag, gorun, nuc închis, cireș și wengè.

 

Potrivit datelor tehnice, ușa curbă glisantă are o grosime de 40 mm, fiind constituită dintr-un cadru portant din brad, dotat cu structură internă celulară, fiind supusă unui tratament anti-mucegai. Ușa are pervazuri plate și tocuri de grosimea de 125 mm, iar la comandă pot fi realizate și structuri ce depășesc măsura și raza standard.

 

În cazul în care compartimentul intern are o lățime de 54 de mm, grosimea panoului de ușă nu va depăşi 40 mm, inclusiv cu elementele aplicate. De asemenea, greutatea standard admisă de sistemul pentru glisare, la echiparea cu uși, este de 80 de kg. În cazul ușilor de 120 kg, sistemul este disponibil la cererea clinţilor. În plus, beneficiarul trebuie să precizeze direcția de deschidere a ușii – stânga sau dreapta – dar și raza de curbură.

 

Pentru cei ce caută însă o soluție arhitectonică mult mai elegantă și care să ofere mult mai multă libertate de creație, Eclisse propune Circular Estensione: sistemul care permite culisarea în oglindă a două uși curbe simetrice, respectiv o ușă culisează către stânga și una către dreapta. Cu sistemul Eclisse Circular Estensione, versiune gips-carton, orice spațiu lipsit de identitate, devine special, rafinat, sofisticat.

 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.