Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Becali schimbă conducerea Arcom

Becali schimbă conducerea Arcom
Cu alte cuvinte, la adunarea generala din 17 octombrie ar urma să fie decisă schimbarea din funcţie a lui Mihai Oprea.


Becali a convocat în luna octombrie Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii pentru alegerea membrilor Consiliului de Administraţie, dar şi pentru "aprobarea promovării acţiunii prevăzute de art. 155 din Legea nr. 31/1990 republicată împotriva administrator Oprea Mihai", om de afaceri din Slatina pe care Becali l-a pus la conducerea Arcom într-o perioadă în care acesta conducea filiala Olt a Partidului Noua Generaţie, fondat de Becali.

Articolul 155 din legea 31 se referă la pornirea acţiunii în răspundere contra administratorilor şi prevede că "dacă acţiunea se porneşte împotriva directorilor, aceştia sunt suspendaţi de drept din funcţie până la rămânerea irevocabilă a sentinţei".

Cu alte cuvinte, la adunarea din 17 octombrie ar urma să fie decisă schimbarea din funcţie a lui Mihai Oprea.

Dacă în plan fotbalistic performanţele echipei Steaua Bucureşti au dezamăgit în ultimii ani pentru unii, iar pentru rivali sunt normale,  rezultatele firmei de construcţii pot fi considerate chiar dezastruoase.

În 2007 Becali a preluat o firmă cu afaceri de 58,3 mil. euro, pe profit şi cu circa 700 de angajaţi, iar în 2010 Arcom a ajuns la venituri de 2 milioane de euro, de 30 de ori mai mici, pierderi de aproape un milion de euro şi doar 123 de angajaţi, de şase ori mai puţin. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.