Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Rafinaria Petromidia va fi oprita in perioada 22 octombrie - 3 noiembrie, pentru lucrari tehnologice

Rafinaria Petromidia va fi oprita in perioada 22 octombrie - 3 noiembrie, pentru lucrari tehnologice
Oprirea va viza in principal inlocuirea catalizatorilor din principalele instalatii ale rafinariei, pentru imbunatatirea continua a calitatii combustibililor Rompetrol Rafinare

Rompetrol Rafinare (RRC), parte a grupului Rompetrol, va intrerupe in perioada 22 octombrie - 3 noiembrie activitatea de productie a rafinariei Petromidia pentru realizarea lucrarilor tehnologice programate in anul 2011, in acest interval livrarile catre clienti urmand sa fie asigurate din stocuri.

Oprirea va viza in principal inlocuirea catalizatorilor din principalele instalatii ale rafinariei, pentru imbunatatirea continua a calitatii combustibililor Rompetrol Rafinare, si lucrari de mentenanta programata si modernizari care pot fi realizate doar in timpul opririi instalatiilor. In acelasi timp se vor efectua lucrari pentru integrarea in fluxul tehnologic a noilor instalatii din pachetul de investitii care va permite atingerea de catre rafinaria Petromidia a unei capacitati de procesare de cinci milioane de tone de materie prima in 2012", se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

Data indicata pentru repornirea rafinariei este estimativa.

Compania precizeaza ca pana la finele acestui an urmeaza sa fie finalizate, printre altele, proiectele de modernizare a instalatiei de desulfurare gaze de rafinarie si constructia unei instalatii noi de producere azot.

Grupul Rompetrol este controlat de compania KazMunaiGaz, detinuta de statul kazah. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.