Home » Arhiva » Septembrie 2011 » La TNI, plasmele termice NANO sunt reduse cu 10%

La TNI, plasmele termice NANO sunt reduse cu 10%

Panourile Radiante cu infrarosu transmit caldura, sub forma de radiatie infrarosu, corpurilor dintr-o incapere. Corpurile, odata incalzite, devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul. Corpul uman se incalzeste astfel inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4 grade mai mare decat cea a mediului. Altfel spus, ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la tehnologia Plasmelor Termice.
    Plasmele Termice cu infrarosu sunt niste panouri radiante in infrarosu cu suprafata de sticla, foarte puternice si eficiente. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat pe suprafata sticlei, implicit Plasmele Termice au un puternic efect antibacterian si de ionizare a aerului din incapere.

    Plasmele Termice se prezinta ca niste adevarate capodopere, cu un design modern si intr-o gama sortimentala variata, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi (circulare, dreptunghiulare, ovale, mobile, uscatoarele de prosoape si oglinzile electrice incalzite pentru bai).
    Plasmele Termice pot fi mecanice, doar buton pornit/oprit, sau electronice, cu telecomanda si 4 trepte de putere.

    Plasmele Termice NANO sunt ideale pentru incalzirea eficienta a oricarui tip de spatiu rezidential:
- apartamente in blocuri,
- case, vile sau case de vacanta,
- pensiuni, hoteluri, moteluri,
- cladiri de birouri,
- policlinici, spitale, scoli, gradinite,
- spatii comerciale,
- restaurante.

 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.