Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Enrico Perini- partaj voluntar in divortul cu Madalina Nicolescu

Enrico Perini- partaj voluntar in divortul cu Madalina Nicolescu
Divortul l-a costat pe omul de afaceri Enrico Perini 30% din firma imobiliara a familiei

Divortul de Madalina Nicolescu l-a costat pe omul de afaceri Enrico Perini, actional si presedinte al Romstal, aproape 30% din firma imobiliara a familiei, Perini Properties. Actiunile cedate fostei sotii au o valoare de peste 11 milioane lei (aproape 2,6 mil. euro).
Potrivit unui anunt de pe monitorul oficial,  Perini i-a cedat fostei sotii peste 220.000 de parti sociale in cadrul firmei imobiliare, prin partaj voluntar.   Perini continua sa fie actionar majoritar in firma, iar fosta sa sotie continua sa fie administratorul societatii.

 Primele zvonuri despre neînţelegerile apărute în familia Perini au apărut chiar la finele anului trecut, când diverşi oameni de afaceri din anturajul lui Perini prevedeau iminenţa unui divorţ. Majoritatea apropiaţilor dădeau ca sigur faptul că Enrico Perini ar fi dorit musai să se ţină departe de scandalul în care urma să fie implicat socrul său, acest motiv determinându-l să depună primele acte oficiale pentru separarea de fiica cea mare a lui Nicolescu. Pe de altă parte, unii cei mai apropiaţi membri ai familiei Nicolescu infirmau orice bârfe legate de un posibil divorţ în casa lui Perini. Cu toate acestea, la data de 7 decembrie 2010, Enrico şi Mădălina Perini ai decis că separarea este soluţia ideală. Cei doi au convenit să se despartă pe cale amiabilă, departe chiar şi de atenţia celor mai buni prieteni. Mădălina a cerut să revină la numele de Nicolescu, iar Enrico Perini şi-a dat acordul. Judecătorilor le-a trebuit circa patru luni să emită un verdict. Decizia a sosit la finele lunii aprilie a acestui an, cu menţiunea că foştii soţi nu s-au arătat interesaţi, după cum au convenit în prealabil, să facă şi partajul. Potrivit sentinţei făcută publică de către magistraţii bucureşteni, Madalina Nicolescu s-a mulţumit doar cu asigurarea pensiei alimentare, întrucât cei trei copii, Giovanni, Angela şi Luca au rămas în grija sa.
Perini îşi poate vedea copiii de două ori pe lună

Miliardarul Perini şi-a depus veniturile sigure la dosar, prin care judecătorii au înţeles că acesta poate susţine o pensie alimentară serioasă. Astfel, italianul plăteşte din aprilie 5000 de euro, pentru fiecare copil. O primă sumă totală pe care miliardarul a fost nevolit s-o achite a fost de 60.000 de euro, întrucât judecătorii au considerat că pensiile alimentare trebuie plătite retroactiv, mai precis din ziua în care a fost înregistrat divorţul.
„Instanţa dispune desfacerea căsătoriei înregistrată sub nr. 674/15.07.1995 la Primăria Municipiului Piteşti, prin divorţ, cu acordul soţilor. Ia act de înţelegerea părţilor şi încredinţează spre creştere şi educare pe minorii PERINI GIOVANNI- IOAN, PERINI ANGELA-ELENA, şi PERINI LUCA mamei, Perini Madalina – Elena. Obligă pe petent la plata unei pensii de întreţinere de câte 5000 euro lunar în favoarea fiecăruia dintre minorii PERINI GIOVANNI- IOAN, născut la data de 15.09.1996, PERINI ANGELA-ELENA, născută la data de 21.02.1998 şi PERINI LUCA, născut la data de 10.03.2009, începând cu data de 07.12.2010 şi până la ajungerea acestora la majorat.”, se arată în decizia judecătorească. Actul a stabilit foarte clar şi programul de vizită al tatălui, cu care Mădălina a şi fost de acord. Enrico Perini îşi va putea vedea copiii de două ori pe lună, dar şi de sărbători, după cum mai precizează actul oficial: „Petentul va avea următorul program de vizită: în prima şi a treia săptămână din lună, începând cu ziua de vineri, orele 18,00 până duminică, orele 18,00, două săptămâni în vacanţa de vară, de regulă în perioada 1-15 iulie, în vacanţa de Crăciun, în perioada 22-28 decembrie în anii pari şi în perioada 29 decembrie – 4 ianuarie în anii impari, o săptămână în vacanţa de iarnă ( în general sfârşitul lunii februarie – începutul lunii martie), sărbătorile de Paşti, în anii pari, celelalte sărbători legale, în anii pari. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Irevocabilă cu privire la desfacerea căsătoriei.”

 

 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.