Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Lângă stadionul Naţional Arena va fi construit un mall de şapte hectare.

Lângă stadionul Naţional Arena va fi construit un mall de şapte hectare.
Mega Mall, se va construi pana in 2014.

Unul dintre cele mai mari malluri din Bucureşti, cu o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi, ar urma să fie construit chiar lângă stadionul Naţional Arena, centrul comercial având programată inaugurarea în 2014.

Stadionul a fost inagurat, odată cu meciul România-Franţa, în timp ce grupul austriac Real 4 You, care deţine de mai mulţi ani platforma Electroaparataj, a realizat până în prezent doar lucrări de demolare şi planificare, fiind în căutarea viitorilor chiriaşi. 

Mallul va avea subsol, parter şi două etaje, precum şi o parcare de 3.000 de locuri, firmele DTZ Echinox şi Colliers fiind desemnate agenţi pentru închirierea proiectului.

Modelul construirii unui mall lângă stadion nu ar fi unic în Europa, ţinând cont că, spre exemplu, Centro Colombo din Lisabona, un mall de 120.000 de metri pătraţi, este situat în vecinătatea stadionului echipei Benfica Lisabona, una dintre cele mai iubite echipe din Europa. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.