Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Profilul Classic al tiglei GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 15 octombrie

Profilul Classic al tiglei GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 15 octombrie
Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD in Romania, anunta un discount de 20% pentru tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD in perioada 01 septembrie - 15 octombrie 2011. Promotia este valabila pentru profilul GERARD Classic, culorile Redwood (rosu), Cedar (maro) si Charcoal (negru).

"Ţigla GERARD Classic confera siguranta si rezistenta in orice conditii climatice si indeplineste cele mai exigente standarde internationale, fiind testata in laboratoare independente din intreaga lume. Prin demararea acestei campanii promotionale venim in intampinarea celor care nu si-au finalizat inca lucrarile pentru acoperis, oferindu-le un produs de calitate, la un pret special." a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Ţigla Gerard Classic este o tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, profilata dupa modelul tiglei traditionale. Datorita aspectului simplu, profilul Classic este potrivit oricarui stil arhitectural, de la case si pana la proiecte comerciale. Are o aplicabilitate la panta de minimum 12 grade si este disponibila in culori clasice si contemporane.

De la introducerea pe piata romaneasca - toamna anului 2003, si pana in aprilie 2011 tigla Gerard a inregistrat un volum total de vanzari de peste1 milion de mp. Brandul Gerard s-a clasat in top 3 cele mai cunoscute marci de invelitori din Romania conform ultimului studiu Neomar Consulting[1] realizat in decembrie 2010 cu privire la comportamentul clientului de invelitori pentru acoperisuri, Ţigla Gerard reprezinta aprox. 65% din piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala. Produsa in Noua Zeelanda, invelitoarea Gerard are cea mai mare perioada de garantie de pe piata - 50 de ani - si este comercializata in 5 tipuri de profile. Un alt avantaj Gerard este greutatea de aproape 7 ori mai mica comparativ cu cea a tiglei traditionale, ceea ce conduce la economii in constructia sarpantei. Sistemul de fixare unic asigura rezistenta acoperisului la intemperii. În plus, acoperirea otelului cu un strat de ZINCALUME® asigura o rezistenta la coroziune de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat.


Pentru 2011 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aprox. 20% fata de 2010, pe fondul intrarii pe piata producatorilor de jgheaburi si burlane, in urma unei investitii de 500.000 euro. Sistemul pluvial produs la Baicoi este comercializat sub brandul NOVATIK.

Promotia GERARD Classic este disponibila in reteaua nationala, de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de bricolaj.Despre Final Distribution:
FINAL DISTRIBUTION este furnizorul unui sistem complet pentru acoperis prin importul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD, membranelor de protectie pentru acoperis si fundatii DELTA, ferestrelor de mansarda KEYLITE si productiei sistemului pluvial NOVATIK.


Final Distribution este reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD - tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda, Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD cea mai mare cota din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.