Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Fabryo Corporation consolideaza echipa de management in operatiuni, numind un COO cu experienta extinsa si variata

Fabryo Corporation consolideaza echipa de management in operatiuni, numind un COO cu experienta extinsa si variata
Bucuresti, 25 august 2011 - Dorian Cristian este, incepand cu data de 23 august, noul Chief Operations Officer al Fabryo Corporation, cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative din Romania. Din aceasta pozitie, el va dezvolta relatia cu furnizorii actuali, va coordona si optimiza toate activitatile si procesele de pe platforma din Popesti-Leordeni si va contribui la sustinerea proiectelor comerciale pe termen mediu si lung. Rolul sau este sa valorifice statutul de lider al Fabryo, pentru a deschide noi parteneriate strategice.

 ificultatile de pe pietele internationale de materii prime, dar si etapa de dezvoltare la care a ajuns in prezent compania impun un plus de expertiza pentru elaborarea unor planuri de operare cat mai eficiente, in linie cu strategia comerciala pe termen mediu si lung a Fabryo", declara Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation. "Dorian va avea un rol cheie in acest proces de optimizare si eficientizare a activitatii operationale. Ii urez succes in noua functie si bun venit in echipa."Dorian are studii economice si multiple specializari in tehnici de negociere, leadership, dezvoltare personala si organizationala. In perioada 1995-2006, a activat ca director de achizitii si logistica, value stream manager si COO, in companii precum Kraft, Biofarm, Policolor si Europharm, acumuland o experienta vasta si indelungata in operatiuni.Din 2006 pana in prezent, Dorian Cristian a detinut functiile de COO si Vice President in cadrul companiei Tnuva, unde a creat de la zero o platforma care a ajuns la calificativul „excelenta in operare", intr-o industrie cu reguli si proceduri extrem de stricte.

„Cred ca excelenta poate fi atinsa prin imbunatatirea continua a proceselor, iar practicarea acestei filozofii depinde numai de vointa liderului si de forta oamenilor pe care ii conduce", declara Dorian Cristian.Cristian are 42 de ani, este casatorit si este un profesionist dornic sa transfere cat mai repede experienta sa catre noii colegi.# # #

Despre Fabryo

Fabryo Corporation este cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative din Romania, produsele fiind comercializate exclusiv pe piata romaneasca. Din 2009, Fabryo este lider de piata in segmentul de lacuri si vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si ROST. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de sud-est, in urma unei investitii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006 pana in prezent si dispune de cea mai extinsa retea de colorare computerizata de pe piata. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.