Home » Arhiva » Septembrie 2011 » BRAMAC anunţă CAMPANIA DE REDUCERE DE PRET!

BRAMAC anunţă CAMPANIA DE REDUCERE DE PRET!
Bramac te pregăteşte de sezonul rece!Bramac te pregăteşte de sezonul rece!
Bucură-te de protecţie în faţa vântului puternic, a căderilor masive de zăpadă şi a frigului intens!În perioada 05 septembrie - 14 octombrie 2011 ai aceeaşi protecţie incontestabilă Bramac, la preţuri mai mici cu până la 30% pentru ţiglele:
-25% la ţigla DONAU cu suprafaţa NOVO (ţiglă 1/1), disponibilă în culorile: roşu cărămiziu, brun roşcat şi maro.
-25% la ţigla REVIVA cu suprafaţa NOVO (ţigla 1/1), disponibilă în culoarea roşu cărămiziu.
-30% la ţigla ALPINA CLASIC cu suprafaţa Protector (ţiglă 1/1), disponibilă în culorile: roşu cărămiziu, brun roşcat, mar şi antracit briliant.
-30% la ţigla ROMANA cu suprafaţa Protector (ţiglă 1/1), disponibilă în culorile: roşu cărămiziu, maro, antracit briliant şi antic. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.