Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Ytong - Avantajele zidariei de calitate cu termoizolatie incorporata

Ytong - Avantajele zidariei de calitate cu termoizolatie incorporata
Ytong Premium 40 este solutia constructiva propusa de Ytong pentru eficienta extrema a zidariei casei. Blocurile de zidarie de 40 cm cu termoizolatie incorporata sunt o solutie ecologica, ideala pentru un camin durabil, care ofera confortul maxim, reducand costurile de intretinere si consumul de energie la minim.

 Ytong Premium 40 este solutia constructiva propusa de Ytong pentru eficienta extrema a zidariei casei. Blocurile de zidarie de 40 cm cu termoizolatie incorporata sunt o solutie ecologica, ideala pentru un camin durabil, care ofera confortul maxim, reducand costurile de intretinere si consumul de energie la minim.

Nevoia consumatorilor de a construi simplu si rapid un perete exterior monolit este in continua crestere, iar construirea unei locuinte in regie proprie poate da numeroase batai de cap mai ales daca proprietarul nu cunoaste exact ceea ce implica ridicarea unei case de la zero.

Peretii exteriori monoliti, realizati cu blocuri de zidarie Ytong Premium 40 isi mentin proprietatile termoizolante pe toata durata de viata a cladirii. Noua casa construita va avea o zidarie masiva, omogena, usoara si eficienta energetic. Caracteristicile solutie Ytong vor face diferenta prin performanta energetica si inertie termica superioare.


Avantajele zidariei de calitate cu termoizolatie incorporata si Pachetul Casa la Galben


Solutia constructiva Ytong Premium 40 cm reprezinta solutia perfecta pentru eficienta maxima a zidariei.

Specialistii Ytong pun la dispozitia cumparatorilor zidaria Ytong Premium 40 cm prin pachetul Casa la Galben. Astfel, cumparatorul poate primi pe langa blocurile de zidarie Ytong 40 cm, mortarul in pat subtire, un set de scule profesionale si transport pe santier. Pe langa acestea, mesterul specialist Ytong ofera consultanta tehnica si suport la ridicarea primului rand de zidarie.


Rezultatul:
- timp de executie cu 60% - 80% mai mic fata de alte materiale de zidarie clasice
- o zidarie masiva, durabila, uniforma, usoara
- confort ambiental si un nivel sporit de siguranta
- performanta energetica si eliminarea temoizolatiei suplimentare


Alegand calitatea germana Ytong, costurile pentru realizarea zidariei se vor amortiza intr-un timp foarte scurt, iar economiile vor fi majore pentru ca valoarea zidariei reprezinta doar aproximativ 4% din costul total al unei case.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.