Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Romstrade va construi drumurile judetene din Prahova, Giurgiu si Ilfov

Romstrade va construi drumurile judetene din Prahova, Giurgiu si Ilfov
In cadrul Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii au fost desemnati noi castigatori ai licitatiilor organizate pentru construirea si reabilitarea a "10.000 de km de drumuri judetene si de interes local". Potrivit Ministerului Dezvoltarii, oferta castigatoare pentru drumurile din judetele Prahova, Giurgiu si Ilfov este cea a companiei Romstrade, controlata de Nelu Iordache, unul dintre oamenii de afaceri supranumiti si "regii asfaltului". Un alt "rege al asfaltului", Dorinel Umbrarescu, a castigat recent licitatia pentru constructia drumurilor judetene din Suceava si Botosani.

​In cadrul Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii au fost desemnati noi castigatori ai licitatiilor organizate pentru construirea si reabilitarea a "10.000 de km de drumuri judetene si de interes local". Potrivit Ministerului Dezvoltarii, oferta castigatoare pentru drumurile din judetele Prahova, Giurgiu si Ilfov este cea a companiei Romstrade, controlata de Nelu Iordache, unul dintre oamenii de afaceri supranumiti si "regii asfaltului". Un alt "rege al asfaltului", Dorinel Umbrarescu, a castigat recent licitatia pentru constructia drumurilor judetene din Suceava si Botosani.

Ministerul Dezvoltarii mai informeaza ca lucrarile din judetele Buzau si Vrancea au fost castigate de un consortiu condus de Vega 93, firma controlată de omul de afaceri Corneliu Istrate. Acesta este cunoscut, de asemenea, pentru numeroase contracte cu statul.

"Pachetul de lucrări (proiectare şi execuţie) aferente judeţelor Prahova, Giurgiu şi Ilfov a fost atribuit asocierii dintre S.C. ROMSTRADE S.R.L. şi SC Primacons SRL cu o ofertă de 781.492.374,47 lei fără TVA. Partea de măsurători topografice va realizată de către subcontractantul SC Geocadex SRL", informeaza Ministerul Dezvoltarii.
"Pachetul de lucrări (proiectare şi execuţie) aferente judeţelor Buzău şi Vrancea a fost atribuit asocierii dintre S.C. VEGA 93 S.R.L. GALAŢI – ARCADA COMPANY – PRIMACONS GROUP - AQUAFORM cu o ofertă financiară de 508.277.294,60 lei fără TVA", mai arata Ministerul Dezvoltarii.

Pentru realizarea lucrărilor de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene şi de interes local din judeţele Vâlcea şi Sibiu, procedura de licitaţie deschisă va fi relansată întrucât oferta primită pentru acest pachet a fost respinsă datorită lipsei garanţiei de participare.

Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat, recent, lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad. Grupul are incheiate numeroase contracte cu statul, mai ales pentru intretinerea si reabilitarea drumurilor nationale si autostrazilor, dar si pentru largiri de drumuri. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.