Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Se poate scapa de impozitul pe cladiri! pentru o perioada de pana la 5 ani.

Se poate scapa de impozitul pe cladiri! pentru o perioada de pana la 5 ani.
Prim-ministrul Emil Boc a anuntat ca proprietarii care isi reabiliteaza termic locuintele vor fi scutiti de impozite pe acea proprietate.

Cine isi reabiliteaza termic locuinta pe banii sai va fi scutit, de la 1 ianuarie 2012, de plata impozitului local aferent imobilului respectiv pe o perioada de sapte ani.

Aceasta prevedere este cuprinsa in modificarile aduse de Guvern Codului fiscal. Prim-ministrul Emil Boc a explicat ca, pentru a benefica de scutire, proprietarul va trebui sa obtina si validarea consiliului local al localitatii unde se afla apartamentul.

Potrivit premierului, proprietarul se va duce cu factura serviciilor de reabilitare la finante si va fi scutit de impozit pe cel putin sapte ani de zile.

Vor putea fi scutiti de la plata impozitului pe o perioada de cinci ani si proprietarii care renoveaza, pe cheltuiala proprie, fatadele cladirilor pe care le detin.

Emil Boc a precizat ca Guvernul a creat doar cadrul legal pentru ca autoritatile locale sa poata acorda scutirile de impozite. "Noi nu putem impune de la centru acest lucru, dar am creat cadrul", a explicat Emil Boc, citat de Agerpres. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.