Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Asociere Victor Construct-ElectroAlfa

Asociere Victor Construct-ElectroAlfa
Societatea Victor Construct, in asociere cu Electro Alfa International (ambele din Botosani), va demara, incepand cu luna septembrie, lucrarile de reabilitarea a Spitalului de Urgenta „Mavromati”, din localitate. Proiectul este finantat din fonduri nerambursabile, prin Programul Operational Regional - Axa Prioritara 3, valoarea totala a investitiei fiind de 14 milioane de euro.

Societatea Victor Construct, in asociere cu Electro Alfa International (ambele din Botosani), va demara, incepand cu luna septembrie, lucrarile de reabilitarea a Spitalului de Urgenta „Mavromati”, din localitate. Proiectul este finantat din fonduri nerambursabile, prin Programul Operational Regional - Axa Prioritara 3, valoarea totala a investitiei fiind de 14 milioane de euro. Din totalul sumei, lucrarile de constructii/reabilitare/modernizare reprezinta peste 10 milioane de euro, diferenta fiind atribuita pentru achizitia de echipamente medicale si dotarea unitatii sanitare. Contractul de executie a fost atribuit in functie de pretul ofertei (cu o pondere de 55%), caracteristicile tehnice (25%) si calitatea serviciilor (20%). Deschiderea lucrarilor a fost amanata din cauza contestatiilor din cadrul licitatiei pentru stabilirea dirigintiei de santier, necesara pentru monitorizarea executiei. Antreprenorii vor asigura serviciile de reabilitare si dotare a complexului ce cuprinde 6 corpuri de cladire, respectiv 123 de saloane si 7 rezerve. Totodata, vor fi achizitionate 4 noi ascensoare. Suprafata totala ce va fi modernizata depaseste 5.400 mp, imobilele cuprinse in amsamblu avand mai multe niveluri (S+P, S+P+1E, S+P+3E+, S+P+8E etc.) Durata stabilita pentru implementarea acestei investitii a fost evaluata, de compania specializata Konsent (Iasi), la 32 de luni de la semnarea contractului de finantare prin POR.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.