Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Ariston lansează gama de top Velis

Ariston lansează gama de top Velis
Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de boilere electrice, anunţă lansarea gamei Velis formată din boilere electrice cu cea mai mică adâncime din România care dispun de funcţii inedite precum programarea şi memorarea particularităţilor de consum de apă caldă din locuinţă.

 

“Noile boilere din gama Velis cumulează o serie de avantaje precum funcţii de programare, dimensiuni reduse, economie de energie şi design inovativ. Acestea memorează perioadele din zi în care este folosită apa caldă, făcând ca aceasta să fie gata de utilizare la momentul dorit și în cantitatea folosită în mod obișnuit, reducându-se astfel cu până la 20% consumul de energie”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Director de Vânzări al Ariston Thermo România. Potrivit acestuia, noua gamă este formată din două modele, Velis şi Velis Premium, fiecare cu capacităţi de 50, 80 şi 100 de litri.
 
Boilerele Velis au cea mai mică adâncime de pe piaţa din România, de doar 27 de cm, redusă la jumătate comparativ cu aparatele obişnuite. Datorită dimensiunilor mici, acestea pot fi montate atât în baie cât şi în bucătărie, în spaţiile cele mai înguste. O altă noutate este posibilitatea montării şi pe verticală cât şi pe orizontală, ducând la o economie semnificativă de spaţiu în locuinţă.
 
Datorită structurii sale, cu două rezervoare separate, Velis permite o stratificare optimă a apei, diminuând timpul de încălzire necesar pentru un duş cu până la 60% faţă de boilerele existente pe piaţă. Pentru modelul de 50 l se pot economisi 15 minute, pentru cel de 80 l, 1 oră, iar pentru cel de 100 l se pot economisi până la 1,3 ore din timpul normal de aşteptare necesar pentru încălzirea apei.
 
“Datorită tehnologiilor înglobate dar şi a conceptului exclusivist de design, noile boilere Velis se adresează cu precădere clienţilor cu venituri peste medie. Preţul unui asemenea produs începe de la 870 de lei, oferind în acelaşi timp cea mai lungă garanţie disponibilă pe piaţă, de 7 ani”, a mai adăugat Cătălin Drăguleanu.
 
O altă noutate absolută pe piaţa din România este faptul că boilerele Velis Premium se pot personaliza în raport cu designul locuinţei, acestea oferind posibilitatea de a alege între 6 culori diferite de feţe interschimbabile. În plus, modelele Velis Premium oferă posibilitatea programării automate pentru pregătirea apei calde, oferind un plus de confort. Astfel se pot programa două momente diferite ale zilei pentru duş, iar sistemul va fi pornit şi oprit în funcţie de acestea, pentru a economisi energie.
 
Printre celelalte funcţionalităţi ale noilor aparate se mai numără şi afişajul inteligent cu LED-uri care indică temperatura, dar şi functii inovative cuprinse în pachetul ABS precum autodiagnoza, funcţia activă de siguranţă electrică şi funcţiile anti-bacterii, anti-uscare şi anti-îngheţ.
 
Noile modele din gama Velis sunt disponibile, începând cu luna august, în întreaga reţea de distribuitori autorizaţi ai Ariston Thermo România. Lista completă a acestora o puţeţi găsi pe site-ul companiei, la http://www.aristonheating.ro/velis/distribuitori_velis.htm
 
În plus, pentru mai multe informaţii privind boilerele Velis puteţi accesa pagina http://www.aristonheating.ro/velis/
 
 
# # #
 
 
Despre Ariston Thermo România
 
Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, lider internaţional în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.
 
Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale şi de pardoseală, convenţionale şi în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux şi Rendamax, boilere electrice şi indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiţionat şi panouri solare.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.