Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Parchetul – Solutia ideala pentru incalzirea prin pardoseala

Parchetul – Solutia ideala pentru incalzirea prin pardoseala
Sistemele de incalzire in pardoseala ofera o temperatura uniforma pe toata suprafata pardoselii asigurand un confort sporit , curentii produsi fiind de o intensitate mult mai redusa decat la sistemele de incalzire traditionale cu radiatoare.

 Parchetul dublustratificat isi are originile in natura si isi mentine proprietatile pe tot timpul utilizarii oferind fiecarei case un aspect cald, frumos si placut.

Se recomanda si este compatibil cu orice tip de incalzire prin pardoseala asigurand un bun transfer termic si un climat sanatos.

Sistemele de incalzire in pardoseala ofera o temperatura uniforma pe  toata suprafata pardoselii asigurand un confort sporit , curentii produsi fiind de o intensitate mult mai redusa decat la sistemele de  incalzire traditionale cu radiatoare.

Datorita faptului ca lemnul are o rezistenta termica foarte buna ( transfer de energie termica optimal ) si in acelasi timp o distributie de caldura egala pe toata suprafata, parchetul este recomandat pentru pardoseli cu incalzire, conform normelor O-NormB 2242-7, atunci cand este montat prin lipire pe toata suprafata.

Parchetul fiind produs dintr-o materie prima naturala, “lemnul”, exista si cateva esente de lemn care nu sunt recomandate pentru a fi montate pe pardoseala incalzita datorita faptului ca au un coeficient de dilatatie si contractie mare.Produsele pe care compania noastra le comercializeaza sunt de cea mai inalta calitate, certificate si agrementate in raport cu legislatia Europeana in vigoare si corespund tehnic cu toate Standardele si Normele Europene.

 Pentru mai multe informatii contactati SC BAULAND INTERNATIONAL SRL : Bucuresti , Bd-ul Octavian Goga nr. 24, sector 3 tel: 021 327 52 53, email: comercial@bau-land.ro, www.bau-land.roTipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.