Home » Arhiva » Septembrie 2011 » Acţionarii Concefa au aprobat majorarea capitalului cu 3,4 milioane de euro

Acţionarii Concefa au aprobat majorarea capitalului cu 3,4 milioane de euro
Acţionarii firmei de construcţii Concefa Sibiu (COFI), controlată de omul de afaceri Horaţiu Cercel, au aprobat recent operaţiunea de majorare a capitalului cu suma de de 14,2 mil. lei (circa 3,4 mil. euro) prin aport în numerar şi prin conversia unor creanţe în acţiuni ale unor acţionari.

Acţionarii firmei de construcţii Concefa Sibiu (COFI), controlată de omul de afaceri Horaţiu Cercel, au aprobat recent operaţiunea de majorare a capitalului cu suma de de 14,2 mil. lei (circa 3,4 mil. euro) prin aport în numerar şi prin conversia unor creanţe în acţiuni ale unor acţionari. Fiecare acţionar al Concefa va avea dreptul să subscrie un nou titlu la fiecare patru acţiuni deţinute anterior.

Operaţiunea de majorare a capitalului vine în contextul în care firma şi-a luat angajamentul de a ajunge la capitaluri proprii de 30 mil. euro, una dintre cerinţele listării la prima categorie a Bursei. La începutul acestui titlurile Concefa au fost transferate pe piaţa reglementată a BVB după ce anterior se tranzacţionau pe piaţa RASDAQ.

La 30 iunie 2011 compania de construcţii avea capitaluri proprii de 103,4 mil. lei (24,5 mil. euro), iar în urma majorării de capital acestea s-ar putea creşte la 27-28 mil. euro.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.