Home » Arhiva » Iunie 2011 » Strabag vrea să facă toate drumurile din România

Strabag vrea să facă toate drumurile din România
Compania austriacă de construcţii Strabag îşi propune să participe la toate licitaţiile viitoare pentru lucrări de construcţii de drumuri din România

Strabag a câştigat, pe 7 iunie, contractul privind proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru autostrada Orăştie-Sibiu, cu o lungime de 24 km, din cadrul coridorului IV pan-european. Contractul are o valoare de 166,65 milioane de euro, 85% din fonduri fiind asigurate de de Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune.

Marea majoritate a muncitorilor angajaţi pentru lucrările de construcţie vor fi români, a precizat Strabag. Lucrările vor fi finalizate la mijlocul anului 2013. Reţeaua de autostrăzi din România are o lungime de 360 km, în timp ce în Austria, ţară de trei ori mai mică, acestea acoperă 1.600 km, a indicat Strabag. În primul trimestru al anului 2011, compania austriacă a executat lucrări de 2,31 miliarde de euro.

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.