Home » Arhiva » Februarie 2009 » Pentru evitarea unor incidente,Purmo-Radson cere inlocuirea suportilor de la radiatoarele verticale

Pentru evitarea unor incidente,Purmo-Radson cere inlocuirea suportilor de la radiatoarele verticale
Producatorul de radiatoare Purmo-Radson a cerut ca toate radiatoarele verticale (modelele Vertical, Kos-V and Faro-V), instalate dupa 17 septembrie 2007, sa fie reinstalate cu un nou sistem de suporti.

Acest anunt a venit ca urmare a unui incident recent in care un radiator s-a desprins de pe perete si a cazut. Desi circumstantele exacte in care a avut loc incidentul sunt inca in faza de investigare, Purmo-Radson ia aceste masuri de precautie pentru a inlatura orice risc.
Avertismentul se refera doar la aceste tipuri de radiatoare care au fost instalate dupa 17 septembrie 2007 si care au doi suporti de sustinere in partea inferioara si doi in partea superioara, suportul din partea superioara continand un dispozitiv de prindere. 
Exista pericolul ca aceste radiatoare sa se slabeasca si sa se desprinda de perete. Pentru a reduce riscul aparitiei unor incidente, Purmo -Radson a solicitat - de la 15 decembrie 2008 - tuturor distribuitorilor si instalatorilor sa opreasca vanzarea si instalarea oricarui radiator din modelele mentionate. Acum este in derulare, ca masura de prevenire, o actiune prin care instalatorii inlocuiesc suportii de prindere pentru toate radiatoarele in discutie, fara nicio obligatie financiara din partea consumatorului.
Noii suporti constau in doua brate de sustinere amplasate in partea din spate a radiatorului, si un brat orizontal (aproximativ 30 cm sub partea superioara), care prind si securizeaza radiatorul in ambele parti prin intermediul a doua cleme metalice. Partile laterale ale radiatorului vor masca vizibilitatea acestor cleme. Acest tip de suporti elimina complet riscul desprinderii sau caderii radiatorului de pe perete.
Purmo - Radson va plati instalatorilor contravaloarea de 50 de euro pentru fiecare radiator reinstalat. 

Tipareste acest articol

Ghidul ofertelor speciale in constructii

Puteti economisi timp si bani, sa cumparati si sa alegeti, in perfecta cunostinta de cauza, cele mai bune oferte.

Ghidul ofertelor speciale in constructii contine informatii de ultima ora despre produsele si serviciile cele mai poulare ale firmelor care activeaza in zona constructiilor. Este un produs special conceput pentru ca dumneavoastra sa aflati in timp util informatii legate despre ofertele speciale ale partenerilor.

 

Aveti o oferta speciala si doriti sa o faceti cunoscuta potentialolor dvs. clienti? Nimic mai simplu! Solicitati-ne la nr. de telefon: 021 411 81 84/86, si un reprezentant al publicatiei noastre va va veni in ajutor.